Onsdag 10. Oktober

 • Vi kicker i gang SuperVeka 18 med den fantastiske Sondre Justad på
 • Larris Scene. 

 • Debutalbumet "Riv i hjertet" lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti spor ble radiolista og låtene fikk over 30 millioner streams. Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans solgte ut. Justad ble også nominert til en rekke priser for sin første utgivelse, blant annet "Årets album"(Spellemann) og "Årets live"(P3 Gull).

 • Du er hjertlig velkommen til en magisk kveld.
 • Dørene åpner: 21:00, artist går på scenen 22:00

  CC:
  - 299 +avgift for SiF (det blir sendt ut ein promokode til SiF medlemmar)
  - 349 +avgift for studenter
  - 399 +avgift for ordinær 

Fredag 12. Oktober

2018 er det femte året vi arrangerer revy på Høgskulen, Campus Førde! Dette er noko vi ser at interessen auker rundt for kvart år som går. I år, som åra før, har ein herleg gjeng tatt seg tid til å lage eit heidundrandes show i Festsalen og inviterar DEG til å komme og sjå!

Revygjengen består av ien god blanding mellom sjukepleiarar og ingeniørar og står klar på scenen 12.10.2018!

Teamet for i år handlar om dei forskjellige overgangane i livet. Overgangar frå å bli født til vi dør, begynner på ny skule, lære seg å være student, første bruddet, russetida, fadderveka og mykje meir. 

Festsalen har plass til 200stk så her er det første mann til mølla prinsippet som gjeld! Og her gjelder det å være kjapp, for her har det vært utsolgt kvart år og denne revyen vil du ikke gå glipp av!

For meir info om prisar og klokkeslett sjå her

Lørdag 13. Oktober

Etter storsukessen i fadderveka i høst slår vi til igjen med en ny silent disco kveld! Som avslutning på Superveka smeller vi til med eit konsept som ikkje bare har tatt oss med storm, men også resten av landet. 

Lydnivået setter no ikkje lenger begrensningar for kor lenge festen kan fortsette! Arrangementet avholdast dinna gangen med to artistar, der publikum sjølve kan bestemme kven dei ynskjer å høyre på. På dinna måten kan man samle større grupper med mennesker på en arena, og gi dei friheit til å danse til den musikken dei sjølve vil.